uždaryti x

Prisijungti

Slapyvardis Slaptažodis

Patikima stogo ir fasado danga

2018|12|21

Ir vėl tikėjimas, kad bus šviesu, gražu ir tyra

Svarbi informacija Institucijoms, klientams, partneriams!

Pasitikdami Destata Profil įmonės veiklos dvidešimtmetį vis dar esame pažangūs, suprantame pokyčius rinkoje, esame iniciatyvūs, nuolat tobuliname savo veiklą ir pritaikome veiksmingiausius sprendimus. Išlikdami socialiai atsakingu verslu, dėkojame savo darbuotojams, klientams, verslo partneriams, vastybės institucijoms už 20 metų veiklos tūrinį ir suteiktą galimybę bręsti kartu. 

Nuo 2019 m pradžios Destata Profil įmonės veiklos profilis keičiasi. Mes koncentruojame savo dėmesį į žiniomis ir kompetencijomis paremtas paslaugas, konsultacijas, naujus produktus bei prekes, tuo vadovaudamiesi keičiame įmonės veiklos pobūdį. Ryšium su tuo tenka konstatuoti, jog įprastinės Destata Profil  įmonės veiklos sritys lieka prioritetų antrame plane. Perprofiliuojant įmonės veiklą yra keičiama įmonės padalinių struktūra, paslaugų spektras, darbo vietų skaičius.

Šie Įmonėje vykstantys procesai be abejonės gali sukelti neigiamų emocijų, abejonių ir subjektyvumo apraiškų klientų tarpe.

Atsakingai priimame ir suprantame  tenkančias mums pareigas ir pasekmes kylančias iš veiklos privalomumo, vykdytinumo ir tęstinumo  principų. Patvirtindami stabilios ir mokumo kriterijus atitinkančios įmonės statusą, užtikriname visų ūkio subjektų atžvilgiu, kad einamieji įsipareigojimai lieka galioti iki pilno šalių prievolių įvykdymo. Šis prioritetas mūsų įmonės veikloje jau dvidešimt metų yra svarbiausias.

Su pagarba 

UAB Destata Profil generalinis direktorius Alvydas Prokapas

 


Destataprofil.lt svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti geresnę teikiamų paslaugų kokybę. Naršydami mūsų svetainėje Jūs patvirtinate, jog sutinkate su destataprofil.lt slapukų politika.

Sutinku